perjantai 7. maaliskuuta 2014

Check this! Asante. Kiitos.


Keskiviikkona 5.3 täällä taputettiin iloisesti käsiä yhteen. Ja okei, pääsipä ihan muutama riemunkiljahduskin! Hyvä ettei alettu kaivamaan skumppaa esiin. (Oltais kaivettukin jos ois ollu) Se oli viimeinkin totta! Saimme yhdistyksemme nettisivut auki ja mitä jälkeä Mainostoimisto Lycka olikaan tehnyt. :) Vaikka itse sanonkin, niin mielestäni meillä on aivan ihana logo. :) Voisi sanoa, että olemme enemmän kuin tyytyväisiä lopputulokseen. Nyt tarvisi alkaa opetella miten saamme itse sivuja muokatuksi ja miten saamme sähköpostit käyttöön. Uutta materiaaliakin olisi jo valmiina ja lasten tarinoitastakin julkaisimme vain viidenneksen. Mutta kyllä tästä kelpaa jatkaa.

Sivuthan siis löytyy osoitteesta www.asante.fi ja on erittäin kunnioitettavaa ja suotavaa jakaa linkkiä eteenpäin. Nyt on aika oikean propagandan ja koitetaan millainen propagandakoneisto meillä on! Viidakkorumpu pärisemään, puhelinlangat laulamaan, megafonit täysille ja puskaradion taajuudet kohdilleen.

Asantella pyyhkii hyvin siis, ihka ensimmäinen (siis polttavan uunituore) uutiskirjekin lähti juuri sähköisen itellan toimittamana kohti postilaatikoita! Matkaan tarttuu mukaan koko ajan uusia jäseniä ja uskomme, että nyt kun meillä on nettisivut niin sanan levittäminenkin käy helpommin. Mutta kärsivällisyyttä tämä yhdistyksen perustaminen vaatii, sillä itse olisimme mielellämme menossa paljon kovempaa kuin mitä byrokratia sallii. Mutta meidän kulta-aikamme koittaa, se on varmaa! =) Voi ihanaa, ihanaa! Vaikeaa on pysyä nahoissaan ja mieli pulppuaa ideoita! Niistä varmasti osa hylätään ja ne kultaisimmat julkistetaan :) Olehan kuulolla ja seuraa facebook -ryhmäämme Asante - matkalla parempaan.

PS: Tämä postaus oli nyt omistettu Asantelle ja se sille täydellisesti suotakoon. Myöhemmin sitten ne Mogran kuulumiset ym. Huomenna lähdemme perheen kanssa Watamulle, koska lapsilla on lomaa koulusta. Luvassa siis viikon verran Intian Valtamerta ja vakavia palovammoja (suojakerroin on kylläkin 50, mutta mzungu mikä mzungu...)

Ihanaa eloa teille <3

-elsa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti