sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Tervetuloa

Pahoittelut sivujen veivaamisesta. Petyin tuohon vuodatukseen ja sen tylsyyteen. Paljon kivemman blogin sain luotua tänne ja ainakin omasta mielestä tää oon visuaalisesti miellyttävämpi. Ja täällä on paljon enemmän ominaisuuksia ku vuodatuksessa. Tuntuu paremmalta käyttää. Jatketaan siis täällä! :) Siirsin kuitenkin nuo toiset tekstit tänne koska suljen vuodatuksen. Tosin sitähän EI voi itse tehdä.

Noh, jospa nyt pienen päivityksen tekisin tässä samalla. Ihana viikonloppu takana! Oon ehtiny rentoutua, mutta myös touhaalla soppelisti. Kävin siis muutaman vuoden tauon jälkeen ratsastamassa! Mehän varattiin Ugandaan yön yli kestävä ratsastusvaellus jossa pitäisi pystyä ratsastamaan 4-5h/vrk. Siispä treenaamaan. Ja ihanaahan se oli ja hevosen käsittelytaidot on vielä tallessa. Ratsastustaitoja ei liiemmin ole koskaan ollutkaan. Mutta se tuska tuli mun polvista. Ei hajuakaan millä saan ne kestämään koko matkan kun reilun tunnin käynti aiheutti sen etten meinannu päästä vihlonnan takia kunnialla alas satulasta. :/ Tosin vanhasta muistista sanoisin että kipua helpottaa liike, esim. kevennetty ravi. Sitä on siis syytä olla luvassa... Varmuuden vuoksi hankin kyllä polvituet jos ne jotain pelastais... Ja onneksi sain lainaan minichapsit ettei oo sääret ruvella. :D Mietin kyllä että mihin oon itteäni laittamassa... Pitäs nimittäin siinä edellisenä päivänä laskea Niilin kosket ja jos yhtään oikein muistan niin sen jälkeen saattaa olla yks jos toinen paikka vähän rempallaan :D

Mutta aika näyttää ja lähtö lähenee. Huh, en tajua! Kolmen viikon päästä tähän aikaan oon jo KENIASSA <3 I-H-A-N-A-A-!

Kuulemisiin! Ja toivottavasti pidätte tästä blogista enemmän. Ainakin mua se enemmän miellyttää... :) Tosin saatan vielä intaantua muuttelemaan jotain koska vaihtoehtoja on NIIN paljon ;)

3 kommenttia:

  1. Tää sun blogi on huippu ja tykkään tyylistä jolla kirjotat :) Kääk, pian oot täällä! Ihanaa, ihanaa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. TJ-luku hupenee onneksi hyvää tahtia! ;) Alkaa olla kyllä melkonen tutina jo päällä mut loppuun asti pitäs jaksaa rutistaa tätä arkea. Perjantaina 15.11 on vielä normi työpäivä mutta sen verran paljon mulla on ylitöitä että liukenen kyllä hieman ennakkoon että ehdin pakkailla ;)

      Poista
    2. Niin ja kiitos kommentista! Oikein hyvä jos viihdyt blogin parissa. Ja kohtahan sitä tarinaa vasta alkaa tänne putoilla ;)

      Poista