sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Pikavisiitti halki Suomen

+11Cº. Ei paha, ei paha! Aurinko ja kevät. <3 Tarkoittaa myös sitä, että kesä on askeleen lähempänä. :) Samoin kuin loma :P Sitä odotellessa otin tähän väliin yhden extravapaan duunista ja suuntasin Asanten vuosikokoukseen Mikkelin liepeille Ristiinaan - Saimaan rannalle. Junailin itseni liikenteeseen kauniina perjantaisena aamupäivänä laukku pullollaan tärkeitä papereita sekä pääsykoemateriaalia. Suomi ei ehkä ole iso maa, mutta silti junailuun sai varata aikaa yli viisi tuntia.Toki vastaavaan matkaan olisi Afrikassa kulunut n. 15 tuntia. Plus miinus neljä viiva kaksikymmentäneljä tuntia. :D Joten en valita. Suuri ero on toki myös se, ettei voi roikkua ikkunasta ulkona huutamassa "KAARTAA", eikä junan vierellä laukkaa lapsia huutamassa "JAMBO, JAMBO, JAMBO...!!"

Pidettiin perjantaina ihana ja tuottoisa aivoriihi Asanten hallituksen kesken sekä juoruiltiin kuumimmat uutiset (kuten miten kissanvihaajasta tuli kissaihminen - kaikeea se rakkaus teettää) ja ihasteltiin neljän kuukauden ikäistä pientä naperoa. :) Lauantaina aamulla rykäistiin suunnitelmat paperille vuosikokouksen muodossa. :) Kaikkea ihanaa ja kivaa on taas tulossa! Fiilis on siis tokikin aika huikea! Luvassa on vesitankkeja Mogran koululle ja avustusta FairMile Schoolille sekä pulsia slummikoululle... Näin alkajaisiksi. :)

Pikaisen visiittini päätteeksi palloilin Mikkelin keskustassa postikortteja kirjoitellen ja nauttien ihania herkkuja Ramin konditoriossa. Itse Ramia en tavannut, mutta sain tosi hyvää palvelua. :) Junaillessa kulutin aikaani mm. odotellen erinäisillä asemilla ja valmistautumalla pääsykokeisiin :)

Tämä pikainen visiitti Saimaan rannalle oli pisin erossaoloaika entisen Tinder-matchini - nykyisen avomieheni kanssa sitten maaliskuun. Kotimatkalla alkoi jo hieman ikävä painaa rintaa, joka sinänsä on ihan hullua, kun aiemmin asuttiin eri kaupungeissa :D Miten siis selviänkään tulevasta koulutusmatkasta Helsinkiin? (Kestää kuitenkin kaksi yötä :D). Saatika Nizzan matkasta, jolloin olemme erossa melkein viikon? :O Iiiks. ;) Ja miten voi ihminen olla korviaan myöden rakastunut? <3 Koska elämä on yllätyksiä täynnä <3

More later
-elsa

PS: Elämä oli jopa niin ihanaa, että sain mahataudin tuon tekstin kirjoittamisen jälkeen samana päivänä. :D Eli olinko liian ÄLLÖ?

1 kommentti:

  1. Te teette niin tärkeää työtä ❤️ Hyvähyvä!! Onneksi saat tuota kautta palan Afrikkaa elämääs myös Suomessa.
    Ps. Mä oottelen malttamattomana sun Nizzatekstiä ja myös sitä seuraavan reissun tarinoita 😊😘

    VastaaPoista